Eenvoudige tafeldecoratie met hortensia

Dit jaar hebben de hortensia's in mijn tuin weelderig gebloeid. Een tamelijk nat voorjaar zorgde voor een overdaad aan bloemen. Ik gebruikte ze onlangs voor de startvergadering van het Davidsfonds - volgende zondag op de blog- en dacht om vandaag een eenvoudige tafelversiering te posten. Gisteren kreeg ik op de koop toe van een vriendin nog enkele kleine medici vaasjes cadeau. Ik gebruikte ze om wat hoogte te creëren in het midden met een klein groen plantje in. Ook enkele kaarsen in dezelfde tint mochten niet ontbreken. Deze keer gebruikte ik een onderzetbord en een messenlegger voor dat tikkeltje extra, maar toch blijft het geheel vrij sober vind ik. Zo zie je maar dat je niet altijd héél dure spullen in huis moet halen, soms kun je al heel wat vinden in je tuin.


Reacties

  1. Wat bij de ene stofnetten verzamelt en een ideale behuizing vormt voor de spinnenpopulatie daar tovert de tafelfee in een mum van tijd een prachtige tafel mee. Sober maar krachtig deze decoratie. Een stukje wild erbij en ik schuif direct aan ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten