DIY mos eitjes

Vorig jaar kwam ik deze DIY tegen in de 'Decoreren landelijke stijl'. Ik maakte deze toen om aan mijn voordeur uit te stallen met wat paaslelies. Ik gebruikte toen een echt viooltje maar dit was na 1 dag al verlept. Bijgevolg zocht ik ditmaal mijn toevlucht tot een nep bloemetje. Je kan het kleinste modelletje gerust maken om op je paastafel te gebruiken, in bv een eierdopje. Ik vind dit een dankbare DIY omdat je het zelfs nog na pasen kunt laten staan. Want zegt het spreekwoord niet 'In mei legt elke vogel een ei!'. Wel opletten wanneer de vogels hun nest beginnen maken, want er zal zeker wat mos verdwijnen! Heb het zelf aan den lijve ondervonden!
Succes ermee en stuur ons je foto!
Het resultaat
Eenvoudig mos rond isomo eitjes vaststeken.
Wat laten drogen in het zonnetje want het mos was te vochtig.
En ze dan aan de voordeur een plaatsje geven.

Reacties