Bunny eggwarmers

Binnen een maandje is het al Pasen, wat vliegt de tijd toch snel! Voor Pasen vind ik het altijd leuk om een brunch te houden met de hele familie. Natuurlijk mogen er op die dag geen gekookte eitjes ontbreken! En wat is er leuker dan een tof eiwarmertje op je gekookte eitje te zetten... Dus ging ik afgelopen week aan de slag en maakte ik eggwarmers met 'bunny-oortjes' in allerlei felle kleurtjes katoen, die ik gekocht had bij de Veritas. De felle kleurtjes gaven me een instant voorjaarsgevoel.
En vinden jullie de eggwarmers niet enorm speels en schattig door hun konijnenoortjes?
De beschrijving vond ik via Pinterest op de blog Oh Happy Dane, maar ik heb ze een beetje moeten aanpassen aangezien het katoen met een 3.5 mm moest gehaakt worden.

Jullie hebben nog ruimschoots de tijd om deze te maken. De klus is heel vlug geklaard! Niet aarzelen dus, en nu beginnen haken :). 
 
eggwarmer


Mochten jullie de beschrijving willen, aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar de tafelfee ([email protected])!

Volgende week zullen we een klassieke eggwarmer posten die je kan breien: een eggwarmer in de vorm van een mutsje met een pomponnetje.


Reacties