Kerstdecoratie

Weten jullie al hoe jullie de tafel gaan versieren met kerst?  Zilver en goud zijn de hoofdkleuren in mijn boom dus moesten deze ook in de tafeldecoratie verwerkt worden. Ik maakte  alvast deze creatie met het oog op het feest, mogelijks pas ik nog wel een kleinigheid aan. Voor het diner zal de decoratie wel iets smaller moeten. Misschien nog enkele kaarsen ertussen voor nog meer sfeer. Zeker is dat ik de opgevulde kerstballen gebruik. Eens iets totaal anders dan een vaasje hé. Hieronder alvast een tweetal foto's. Ook de foto van mijn kerstboom mag niet ontbreken.
         
Ik wens jullie allen in naam van mijn dochter en mijzelf alvast heel fijne kerstdagen toe. Geniet ervan in huis- of in familiekring. Zondag krijgen jullie geen blogpost want het is kerstavond.
   

Werkwijze: 
Lijm een drietal kerstballen tegen elkaar met het lijmpistool en vul ze naar eigen willekeur met verse bloemen.


Reacties