Babyborrel

Ik heb groot nieuws! Half november word ik voor de eerste keer oma. De vriendin van mijn oudste zoon is zwanger. Ze zijn natuurlijk volop bezig met de nodige voorbereidingen. Ze hebben ons ook al gevraagd of wij volgend jaar voor hun babyborrel willen zorgen. Dit hoeft natuurlijk geen twee keer gevraagd. Mijn dochter wou al geruime tijd eens de kans krijgen om voor een babyborrel te zorgen. Hapjes, dessertjes, dit doen we het liefst. Natuurlijk begint het hierboven dan op volle kracht te draaien. Een ideetje waar ik al langer mee rondliep was om oude bokaaltjes te verwerken op een kandelaar. Tijdens de Gentse feesten kwam ik op de oude markt deze nieuwe diamanten deurknoppen tegen en ik vond ze heel leuk. Je kan deze deurknoppen op de bokaaltjes bevestigen en die dan gebruiken om snoepjes of kleine koekjes in te stoppen. Deze worden dan op onze desserttafel bijgezet tussen de taartschotels. Zo creëer je de nodige hoogteverschillen, wat alles alleen maar aantrekkelijker maakt. Voor het volledige resultaat zullen jullie dus nog enkele maanden geduld moeten oefenen, maar hier krijgen jullie alvast een voorsmaakje van de snoepbokaaltjes.


Reacties