Flessen in pasteltinten

Enige tijd geleden bracht ik mij een nieuwe tafelnap mee. Ik kocht er ook  bijpassende effen servetten bij. Nog steeds krijg ik bij mooie tafelnappen en zomerse streepjes een goed gevoel. De microbe is na al die jaren nog niet over. Toen ik begon na te denken over de gepaste tafelversiering en ik in de 'Action' de krijtverf in bijpassende kleurtjes vond, was er een nieuw idee geboren. Ik had nog wijnflesjes staan en ik verfde deze in drie kleuren krijtverf. Vervolgens kleefde ik er een kantje op. De kleurtjes van de flessen zijn identiek aan deze van de nap. Bij de bloemenwinkel kon ik bijpassende bloemen op de kop tikken in pasteltinten en ik vind het alvast een geslaagd zomers geheel. Mensen vragen mij dikwijls wat doe je daar dan allemaal mee. Wel deze flessen vonden alvast een tijdelijk onderkomen in de cafetaria van het rusthuis waar mijn mama is geweest.Reacties

  1. Een ode aan de zon deze tafel. Ik had het genoegen de flessen in levende lijve te ontmoeten en het moet gezegd, ze tillen de zomer naar een hoger niveau! Eenvoudige schoonheid, zo hebben we het graag :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten