Paperwhite

Toen ik de hyacinten ging halen bij de bloemist voor de aankleding van de tafels voor het Markant4you event stonden daar ook deze paperwhites. Ik vind dat deze narcissen een fantastisch parfum verspreiden. Ik dacht toen onmiddellijk aan de versiering voor de toog. Het mocht een langwerpig stuk zijn. Ik wou ook in de bloemversiering de link leggen naar onze blog 'De Tafelfee', alles wat met koken, bakken of tafeldecoratie te maken heeft. Er stond ook nog een oude vispan op mij te wachten die mijn jongste zoon meegekregen had van de scouts als oud ijzer, maar hij dacht toen al dat zijn mama daar nog wel iets mee zou kunnen doen. Dus stond deze al een tijdje in onze garage te wachten op upcycling. Twee vliegen in één klap dus. Als afdekking wat vers mos en enkele takjes met mos -meegebracht van onze laatste wandeling in de Ardennen- en enkele mini grijze dennenappeltjes -meegebracht van een reis naar Noorwegen-. Het totale plaatje klopt wel. Ook een oude bakvorm kan je perfect gebruiken. Hier plaatste ik er een helleborus in. De afwerking is hetzelfde als het grote bloemstuk. Zo haal je alvast de lente in huis!
Reacties