Rozemarijn

Ja, plots staat de buurvrouw aan de deur - weliswaar op veilige afstand- met de vraag of ik iets kon doen met rozemarijn. Eerst zei ik vriendelijk, sorry ik heb er zelf staan, maar toen dacht ik, ja hij is toch afgesneden, ik zal er iets mee knutselen. Zo heb ik weer iets om aan mijn voordeur te bevestigen. Bovendien geurt dit heerlijk en droogt het ook mooi in. Van een viertal kleine stukjes maakte ik alvast een eenvoudig servetringetje. Dit is evenwel maar voor éénmalig gebruik.Misschien is deze manier nog mooier om te decoreren op het bord.

En dit is dan de krans om aan de voordeur te hangen.

Werkwijze:
Plaats de afgeknipte rozemarijn in een ronde vorm plat op tafel. Vervolgens neem je voldoende touw en bevestig je dit rond de takken van de rozemarijn. Trek goed stevig aan. Knoop de uiteinden vervolgens samen. Hang hem op en vervolgens knoop je er nog een mooi lint omheen. 

Reacties