Tomaten runner

Toen ik deze mooie keukendoeken zag liggen bij de Zara dacht ik dat deze heel mooi zouden zijn om te gebruiken voor mijn foto's bij het bloggen. Niets leek minder waar. Ze waren te druk. Om ze echt voor de vaat te gebruiken vond ik ze toch te mooi. Dus bleven ze in mijn schuif liggen. Maar nu tijdens de corona periode, en ik regelmatig met mijn keuken op reis ging, dacht ik er opnieuw aan. Toen ik nog een tiener was maakte ik ooit een zomers tafelkleed uit 6 keukendoeken. Nu maakte ik er dus een lopertje van gezien we maar met ons tweetjes zijn en met het mooie weer regelmatig buiten dineren. Bovendien vond ik ze super mooi passen bij mijn Italiaanse gerechtjes.  Ik was alvast super tevreden over het resultaat. De zomer op je tafel!

Benodigdheden:
- 2 mooie vaatdoeken
- garen

Werkwijze:
Maak één smalle zijde van de vaatdoeken los en speld deze opnieuw op elkaar. Vervolgens naai je ze terug opnieuw aan elkaar. Strijk het naadje open. Klaar is kees.

Reacties