Schilderspallet

Nog niet zolang geleden publiceerden wij een hapje in een hoorntje. In de verpakking zat toen een kartonnen schilderspallet om deze te presenteren. Ik heb dat toen die zondag gebruikt. Echter het zakte binnen de kortste keren door zijn pootjes. Ik kwam toen op het idee om aan een bevriend timmerman te vragen of hij dit niet voor mij zou kunnen maken. Echter moest het wel een dubbele functie hebben. Ik moest het kunnen gebruiken om de hapjes rond te kunnen dragen bij de mensen, maar evengoed om het op een buffet te kunnen bijplaatsen.  Ik vind het alvast super geslaagd! Wat denken jullie ervan? 
Ondertussen denk ik al dat het ook eventueel kan gebruikt worden om pipetjes in te stoppen met bloemetjes. Het zal dus zeker wel voor meerdere doeleinden kunnen gebruikt worden. Bedankt André (naamgenoot van mijn man) voor je puike werk!Voor de foto vulde ik de hoorntjes met een weinig rodevruchtenconfituur. Nadien vulde ik ze met St-Moretkaas die ik eerst wat losklopte met wat peper en zout. Strooi er nog wat gehakte pistachenootjes bovenop en klaar is je hoorntje!
Smakelijk!

Reacties