Mexicaanse flesjes

Bij een Mexicaanse tafelversiering horen zeker cactusjes en vetplantjes maar ook bloemen in felle kleuren. Als vaasjes maakte ik alvast deze flesjes. Ik zag deze ergens in een winkel staan, maar te laat, ik had de mijne reeds zelf gemaakt. Ik gebruikte als basis enkele mini wijnflesjes. In eerste instantie had ik enkel de kwastjes gebruikt, maar ik vond dat er iets ontbrak. Toen ik in de Veritas deze felle kraaltjes tegenkwam wist ik wat! Zelf vind ik ze wel geslaagd. Ik zie het totale plaatje reeds voor mij. Ook voor een barbecue of lentefeest kan je deze zeker maken en gebruiken.Werkwijze:

Verzamel alvast enkele mini wijnflesjes. Ik gebruikte een ijzerdraadje en reeg alvast wat kwastjes en kraaltjes aan elkaar. Pas aan en draai de uiteinden aan elkaar. Klaar is je flesje. Zoek alvast enkele kleurrijke bloemen bij elkaar en klaar is je tafeldecoratie!

Reacties