Paasbrunch 2018

Ik hoop dat jullie tot nog toe hebben genoten van jullie Paasweekend! Hier was er naar jaarlijkse traditie een brunch voorzien, maar eerst moesten er paaseitjes worden gezocht in de tuin. Ik probeerde alvast enkele nieuwe gerechtjes uit. Hieronder kunnen jullie al genieten van enkele foto's. De recepten zelf komen ook op de blog. Misschien hebben jullie inspiratie gehaald uit vorige blogrecepten. Laat ons gerust eens weten welke en of ze in de smaak zijn gevallen.
 


Dit stond alvast op onze buffettafel:
- assortiment kazen en vleeswaren
- gerookte zalm op 2 wijzen en garnaaltjes
- gekookte gekleurde eitjes, de papa van mijn zoon zijn vriendin maakte deze naar aloude Limburgse  traditie.
- quiche met paprika en kipfilet
- groene asperges, sla en kleine tomaatjes
- assortiment broodjes en koeken van bij de bakker
- zelfgemaakte matchacake
- frisse groene meloensalade
- rode vruchtensalade

Quiche met paprika en gerookte kipfilet!
                          

Frisse groene fruitsalade!

Zomerse naked cake met gevriesdroogde aardbei en pistachenootjes!

Vandaag juist 1 jaar geleden is mijn mama gestorven. Ze was aanwezig in onze gedachten, maar ook doordat ik haar koffieservies heb gebruikt. Gekregen op haar trouw 14 mei 1957!


Reacties