Mug warmer


Hoe heerlijk is het om 's avonds een tasje thee te drinken tijdens deze donkere avonden. Gezellig bij het houtvuur, een dekentje over onze voeten gespreid.  Het enige nadeel, soms is de tas te warm. Doe er dan zo een mug warmer rond. Je kan je tas perfect vast houden en tevens blijft je thee lekker lang warm. Ik was reeds geruime tijd van plan om er een eentje te haken of te breien. Toen ik deze zomer op vakantie was in Frankrijk kocht ik een tijdschrift van  Créative,  en toen ik deze flamingo mug  tegenkwam was ik helemaal verkocht. Je moet weten dat iedere keer als ik een flamingo zie aan mijn lerares oriëntaalse dans moet denken. Zij is verzot op alles met flamingo's. Van haarspeld tot zelfs een handtas. Een eerste exemplaar was dus voor haar bestemd. Een tweede was voor mijn dochter om op het werk haar thee warm te houden. Ondertussen maakte ik ook een ander model, een iets stoerder exemplaar. Dit is ook geschikt om als geschenkje aan een man te geven.

Super hé!

Een iets klassieke versie.
Mochten jullie de beschrijving willen dan kan je deze hier vinden.
Jullie mogen mij ook altijd een mailtje sturen.

Reacties