Servetringen met schelpen

Soms denk ik bij mezelf: "ja wat zal ik nu weer bloggen als D.I.Y. ideetje". Inderdaad het is niet altijd zo evident. Maar dan krijgen we onverwacht hulp van volgers van de blog. Zoals vorige week toen ik een mailtje kreeg van Christel, met de vraag of ik haar wat ideeën kon aanreiken voor een tafelversiering met schelpen. Christel wilde op de één of andere manier haar stoffen servetten gebruiken. Ik reikte haar al via mail wat ideeën aan, maar ja, een foto zegt meer, dus zocht ik in mijn verzameling schelpen, nam mijn lijmpistool erbij en ging aan de slag.

Hieronder kunnen jullie genieten van enkele zelfgemaakte servetringen in het zee/schelpen thema.
Voor de meest eenvoudige heb je zelfs geen lijmpistool nodig. Enkel wat touw en schelpen.
Succes ermee!

Lijm mosselschelpen op een gordijnringetje!

De linkse schelp werd gelijmd op een touwtje.

Soms is een gewone schelp of omhulsel van een zee-egel reeds voldoende!

Deze servetringen maakte ik van karton, en kleefde er touw omheen.

Het gehaakte visje haalde ik van de blog 'Een draadje los'.
Mochten jullie nog vragen hebben aarzel niet om ons te mailen.


Reacties