Romantisch bloemstuk

Hallo lieve mensen, het leek alsof de duivel ermee gemoeid was om dit berichtje online te krijgen. Woensdagavond waren we bezig om de passende foto op onze blog te krijgen toen de elektriciteit uitviel in een groot deel van Oostakker. Nadien moest mijn dochter naar haar laatste salsa les en heb ik samen met mijn man naar de match van onze Rode Duivels gekeken. 
Donderdag kwamen ze aan mijn telefoonlijn werken van Proximus (we hebben al meer dan 1,5 jaar problemen met telefoon, internet en TV, dus de hele dag niks van digitaal bereik. Ook deze morgen waren ze nog bezig, maar nog steeds krijgen ze het niet opgelost!
Maar nu hebben we gelukkig toch eventjes de mogelijkheid om dit te posten.
Afgelopen zaterdag hebben we een zomers bloemstuk gemaakt bij Floristine in Kalken.
Ik heb extra houtschilfers meegebracht om er eventueel bijpassende T-Lichtjes bij te maken. Je ziet dit bloemstuk in 2 verschillende variaties. Mijn dochter maakte het met fijne witte houtschilfers, het mijne is wat grijzer en robuster. Zo zie je maar dat eenzelfde werkwijze toch een heel ander verschil kan geven door gebruik van één verschillend materiaal.

Dit stuk maakte mijn dochter!
Werkwijze:
De basis voor dit bloemstuk is een cirkel uit isomo waarop oasis wordt bevestigd. De cirkel wordt omwonden met een strook vilt en nadien beplakt met houtschilfers. De bovenkant kan je afwerken met gedroogde mossoorten, oesterschelpen en enkele verse roosjes. Eventueel kan je nadien hier en daar nog enkele gedroogde noten toevoegen.

Mijn bloemstuk met grijze, robuuste houtschilfers.

Reacties