Far Breton
Far Breton is een typisch Bretoens dessert. Nog niet zolang geleden maakte Jeroen Meus dit klaar in zijn programma Dagelijkse Kost. In de namiddag verscheen er al een berichtje op Facebook, en geloof het of niet maar tegen dat het programma van start ging stond mijn Far Breton al klaar in de keuken. Alle ingrediƫnten had ik in huis en het receptje zelf is helemaal niet moeilijk te maken. Bovendien had ik het recept ook nog in een ander kookboekje staan van lang geleden 'Desserten van La Maison Blanche aux Volets bleus'. Ik gebruikte mijn laatste klutskes cognac en armagnac samen om de pruimen in te weken. De laatste tijd probeer ik heel mooie foto's te maken, bij deze heb ik het wat laten afweten, het moest vlug gaan en ik was niet echt van plan om dit op mijn blogje te plaatsen, maar aangezien er momenteel wat weinig d.i.y. is, laat ik jullie toch meegenieten van wat extra receptjes, zeker als deze lekker zijn en vlug klaar te maken!
Reacties
Een reactie posten