Blauwe druifjes

Voor mijn paastafel wou ik graag een individueel bloemetje voor elke gast. Zo echt héél mini bloempotjes waren niet echt te vinden. In mijn kast had ik nog oude eierdopjes staan in felle kleuren geel en groen, eigenlijk waren ze zelfs wat te diep als eierdopje. Een likje zwarte krijtverf deed wonderen. Als plantjes wou ik mini paaslelies maar deze waren niet voorhanden, dus werden het deze witte en blauwe druifjes. Misschien een ideetje voor jullie paastafel. Zelf ben ik er meer en meer van overtuigd dat het een tête a tête zal worden bij ons en geen familiale brunch met kinderen, kleinkinderen en schoonfamilies.
Benodigdheden:
- oude eierdopjes
- zwarte krijtverf
- blauwe druifjes of mini paaslelies

Werkwijze:
Schilder de eierdopjes. Ik gaf ze twee laagjes.
Haal de bloemetjes uit elkaar en plaats per knolletje in het dopje. Vul aan met wat aarde en dek af met wat fijn mos.

Reacties