Bijenhuisjes

Vorige week kregen jullie al een eerste ideetje voor de nieuwe sweeth table te zien en vandaag krijgen jullie deze zelfgemaakte bijenhuisjes erbij. Ik had deze op Pinterest zien verschijnen en het leek mij heel leuk om er zo enkele op een desserttafel te kunnen bijzetten.  De basis is een oude stenen bloempot. Zelf vind ik het een super tof effect.  Benodigdheden:
- enkele stenen bloempotten
- gele verf
- koord
- lijmpistool
- zwart vilt of leder

Werkwijze:
Ik verfde de bloempotten een tweetal keer met de borstel met gele verf. Als laatste laag spoot ik er nog een laagje over met gele spuitverf. Daardoor kreeg ik ook wat glans. Laat vervolgens alles goed drogen. Knip koord op maat af en lijm het er rond door middel van een lijmpistool. Vervolgens knip je uit zwart vilt of een stukje leder een deurtje. Kleef dit met het lijmpistool op de bloempot. Klaar is je honinghotel! Misschien kan je als afwerking hier of daar nog een bijtje op kleven.

Reacties