Servetring met dahlia

Weten jullie dat je met kunstbloemen héél mooie servetringen kunt maken. Deze dahlia's had ik nog uit de tijd toen ik nog mijn winkel had. Ze lagen nog steeds onaangeroerd in de doos tot ik dacht daar moet dringend iets mee gebeuren, en wat past er beter bij ons concept dan een nieuwe servetring. Jullie weten al ondertussen dat ik héél graag heb dat het hele plaatje klopt. Ik zou de tafelversiering verder afwerken met enkele kleine flesjes met daarin verse bloemen in paars en roze, succes verzekerd!


Ingrediënten:
- enkele kunstbloemen
- lijmpistool
- gordijnringen

Werkwijze:
Haal de steel van de kunstbloemen. Laat wel de onderste groene bladeren aan de bloem zitten. Met het lijmpistool lijm je de eerste twee groene blaadjes vast rond de ring en vervolgens nog enkele groene blaadjes. Doe ook wat extra lijm op de bloem zelf. Zo blijft alles stevig vast zitten. Laat afkoelen. Klaar is je nieuwe servetring.

Reacties