Winterse krans

De winter is terug in het land en ik ben blij. Op de weg is het geen pretje met de sneeuw, maar hoe betoverend mooi is het toch. Heel wat kinderen zullen deze namiddag genoten hebben bij het maken van een sneeuwman. Ook nu in de donker vind ik de sneeuw wat hebben. Voor mijn kleinzoontje Wout is dit alles ook nieuw. In de crèche hadden ze zelfs sneeuw naar binnen gebracht om op tafel een sneeuwman te maken. Voor die kleine mannen was het buiten wat te koud, maar voor alles hebben ze een oplossing. Hopelijk kunnen we morgen samen nog wat in de sneeuw spelen want morgen is het oma dag.
In eerste instantie wilde ik iets met hyacinten bloggen, maar het kwam er niet van om iets te creëren.
Dus krijgen jullie vandaag mijn krans die aan mijn voordeur hangt. Klaar in no time en geef toe toch wel origineel hé. Een winterse sjaal rond een rieten krans. Laat de winter nog maar wat duren. Werkwijze:
- 1 rieten krans
- 1 sjaal
- enkele krammen
- 3 sneeuwkristallen

Simpeler kan echt niet. Je neemt het midden van de sjaal en je draait de twee uiteinden om de krans. Onderaan knoop je de sjaal. Hier en daar kan je eventueel een kram bevestigen om het geheel iets beter op zijn plaats te bevestigen. Vervolgens nog een drietal sneeuwkristallen en klaar. 

Reacties