Succulentglaasjes

Momenteel tref je overal vetplantjes en succulenten aan. Het was de hit van 2018. Ook dit jaar blijven groen en alle accessoires met groen hoog scoren als we de trendwatchers mogen geloven. 
Je kwam ze toen tegen in allerlei modellen en in alle vormen verwerkt in glaswerk. Om op te hangen in je woning of om gewoon ergens een tof hoekje te creĆ«ren. Aangezien ik reeds mijn servetringen gemaakt had kwam ik op het idee om er ook een bijpassende tafeldecoratie bij te maken. Zelf zou ik rap opteren om met vers te werken, maar in dit geval zijn het nep succulenten van J-line. Op deze manier kan ik ze eenvoudiger bewaren,transporteren en meenemen naar waar nodig. 


Ingrediƫnten:
- zand
- kleine keitjes
- succulenten of cactusjes
- koord

Werkwijze:
Vul de bokaaltjes op met wat zand. Plaats er door middel van een tangetjes enkele keitjes in de ronde in. Plaats je succulent in het midden hiervan. Werk het geheel af door wat koord rond het bokaaltje te draaien. 

Reacties