Herfstige servetring

Toen ik mijn herfst glaasjes had gemaakt kwam ik op het idee om er in dezelfde kleuren nieuwe servetringen bij te maken. Oorspronkelijk wou ik met echte verse materialen werken, maar dit was te moeilijk. Een eikel valt altijd uit zijn omhulsel, tenzij je begint te kleven. Dus opteerde ik voor deze mooie nep eikeltjes die ik in de Ava vond. Voor de rest zocht ik er blaadjes en besjes bij, in de kleuren van mijn glaswerk. Je hebt er wel wat werk aan, maar het resultaat loont de moeite.Ingrediƫnten:
- raffia
- nep eikeltjes op een draadje 
- besjes
- blaadjes
- binnenste keukenrol 
- lijmpistool

Werkwijze:
Wikkel plastiekfolie rond de keukenrol. Draai de raffia rond het rolletjes. Strik ze vast. Doe er wat lijm op en strik nog eventjes. Knip af.
Draai er dan het eikeltje rond. Lijm er vervolgens het blaadje en het besje op. Laat drogen.

Reacties