Herfstglaasjes

Ik ben een verzamelaar, ik geef het grif toe. Soms spaar ik enkele identieke glazen bokaaltjes tot ik er een aantal heb en zoek dan een idee om ze te verwerken. Dit idee was ik meerdere keren tegengekomen bij het pinnen. Het is alvast super leuk om te doen en je hebt er weinig of niets van materiaal voor nodig. Bovendien is het een ideale herfstdecoratie. Ik maakte assortie ook alvast nieuwe servetringen. Deze laat ik jullie in een volgende post zien. 
Ingrediƫnten:
- glazen bokaaltjes (hier van babyvoeding)
- verf (ik gebruik bijna altijd de testers die je kunt vinden, kleine hoeveelheid)
- raffia
- bladeren van bomen
- dubbelzijdige kleefband

Werkwijze:
Kleef met dubbelzijdige kleefband het blad op het glas. Verf of spuit nadien het bokaaltje een tweetal keren. Ik spoot er ook nog wat blanke lak over, je krijgt dan een mooiere glans. Laat alles voldoende drogen. Verwijder het blad en werk eventueel wat bij. Draai nadien wat raffia rond het bokaaltje. Knip af.

Reacties