Zomerse tafeldecoratie met gips


Vandaag krijgen jullie een eenvoudige tafeldecoratie op onze blog. Je ziet op pinterest héél veel gipsen vormen verschijnen en ook in de laatste bloemschikken stond een tafelarrangement met gips. Meestal gebruiken ze gipspoeder welke ze aanleggen met water. Ik heb het nog eenvoudiger gehouden. Je haalt gewoon gipsverband bij je apotheker en met enkele lege glaasjes maak je deze decoratie. Ik maakte alvast hoge en lage glaasjes.  In de hoge stak ik bloemetjes die ik haalde op braakliggend terrein, in de lage stak ik een citronella kaarsje. Zomerser kan niet!
     
Werkwijze:
Plaats een plastiek op je tafel. Met gips werken is altijd wat stoffig. Knip vervolgens de gepaste lengte af van je gipsverband. Vul een recipiënt met koud water. Dompel het gipsverband hier eventjes in en plaats dit rond het glas. Wrijf het vervolgens nog eventjes glad tegen het glas. Laat het nadien goed uitdrogen. 

Reacties