zondag 8 juli 2018

Kroepoek met garnaaltjes en rucola mayonaise

Wanneer je voor toch een groep van ongeveer 20 personen enkele hapjes wil klaarmaken, dan moet je er zeker ook een aantal serveren die iets eenvoudiger te maken zijn en waarvan iedereen de ingrediĆ«nten lust. Dit is het geval met dit hapje. Het enige waar wat werk aan is, is het maken van de rucola mayonaise.  Deze maak je iets op voorhand en op het moment zelf heb je weinig of geen werk meer. Succes!



Ingrediƫnten:
- kroepoek
- grijze garnaaltjes
- radijsjes
- rucola
- mayonaise

Werkwijze:
Blancheer de rucola enkele minuten in heet water. Laat iets uitlekken. Doe in een cutter en voeg wat mayonaise toe. Cutter tot een fijne mayonaise.
Haal de kroepoek uit de verpakking en leg op een mooie schaal.
Strooi hierover enkele garnaaltjes.
Werk af met een toefje (of meerdere) rucola mayonaise.
Eventueel kan er nog een extra rucola blaadje of een schijfje radijs bij!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...