Baars met knoflook,tomaten en basilicum
Dit is het zomerse visgerechtje bij uitstek. Bovendien heel gemakkelijk klaar te maken en binnen de kortste tijd. Geen excuses dus om iets te gaan afhalen wanneer je niet veel zin hebt om te koken. Tomaat, knoflook en basilicum, kortom wat een zuiders smaakpalet !
Een snel genomen foto van een snel klaargemaakt gerechtje!
Ingrediënten:
- 600 g roodbaarsfilet (4 stukjes)
- 4 grote tomaten
- 12 blaadjes basilicum
- 2 teentjes knoflook
- 6 eetlepels olijfolie
- peper en zout
- sap van 1/2 citroen
Werkwijze:
Ontpit de tomaten en snijd ze in blokjes. Hak de teentjes knoflook en het basilicum. Doe olijfolie in een pannetje en voeg de versneden ingrediënten toe. Kruid met peper en zout en doe er wat citroensap bij. Bak de roodbaars hevig aan in wat olijfolie. Serveer de vis met het mengsel.
Eventueel kan je er een fijn gesneden frietje bij serveren.
Bron: ' De zuiderse keuken' Piet Huysentruyt.
Een snel genomen foto van een snel klaargemaakt gerechtje!
Ingrediënten:
- 600 g roodbaarsfilet (4 stukjes)
- 4 grote tomaten
- 12 blaadjes basilicum
- 2 teentjes knoflook
- 6 eetlepels olijfolie
- peper en zout
- sap van 1/2 citroen
Werkwijze:
Ontpit de tomaten en snijd ze in blokjes. Hak de teentjes knoflook en het basilicum. Doe olijfolie in een pannetje en voeg de versneden ingrediënten toe. Kruid met peper en zout en doe er wat citroensap bij. Bak de roodbaars hevig aan in wat olijfolie. Serveer de vis met het mengsel.
Eventueel kan je er een fijn gesneden frietje bij serveren.
Bron: ' De zuiderse keuken' Piet Huysentruyt.
Reacties
Een reactie posten