D.i.y. kleurpotloden

Nu het schooljaar terug van start is gegaan, staat er misschien al een kinderfeestje gepland. Waarom dan eens niet een tafeldecoratie maken met kleurpotloden? Ik maakte er alvast één. Je hoeft zeker  en vast geen nieuwe kleurpotloden te kopen, ook met reeds gebruikte lukt het. Het effect is natuurlijk totaal anders. Bij nieuwe kleurpotloden krijg je bovenaan een gelijk effect. Anders is het wanneer je gebruikte kleurpotloden vast lijmt, dan verkrijg je hoogtes en laagtes. Aan jullie dus de keuze. Ook met wasco's lukt het. Plaats er enkele leien bij en eventueel wat losse kleurpotloden en succes verzekerd bij het jonge volkje.Werkwijze:
Ik gebruikte enkele blikken dozen van diverse grootte. Met het lijmpistool lijmde ik de potloden tegen het blik. Je hebt heel wat kleurpotloden nodig om een blik rond te lijmen. Voor het blik met de nieuwe potloden had ik 3 nieuwe verpakkingen van 12 potloden nodig. Voor het andere gebruikte ik nog de oude kleurpotloden van mijn kinderen. 
Naar eigen inspiratie plaats je dan eventueel nog een glas in het blikje en vul je het op met verse bloemen of je kan er evengoed een bloeiend plantje in plaatsen. 
Succes ermee!

Reacties