Tafelen in landelijke stijl

Mijn dochter had mij de opdracht gegeven om zeker nog een feestelijke tafel te posten voor Kerst. Ik dacht toen aan een tafel in landelijke stijl. Ik had ooit een restant kunstgras waar ik het lumineuze idee mee had om er onderborden uit te snijden. Groot was mijn verbazing toen ik die winter in de decoreren landelijke stijl eenzelfde idee zag verschijnen. Blijkbaar was mijn idee dus toch nog niet zo slecht. Zelf had ik toen een meer zomerse tafel in mijn gedachten op het moment van mijn creativiteit maar nu heb ik het toch uitgewerkt voor een feesttafel. Met wat betonnen accenten en veel zilverwerk komt deze tafel echt wel tot leven denk ik. Kaarslicht mag zeker ook niet ontbreken, het geeft je tafel zo veel meer glans. Misschien vinden jullie de kerstroos in het midden in een oude bakvorm speciaal, maar ik vind dit de max. Oude bakvormen een nieuw leven geven door er voorjaarsbloeiers in te zetten. Hyacinten erin is ook super mooi, maar persoonlijk zou ik dit niet gebruiken op een tafel waar je moet aan eten. Ze geven namelijk teveel hun geur af en dit is volgens mij te storend. Maar elders in huis is dit een super idee. Wij wensen jullie alvast een heel fijne Kerst toe. Geniet ervan!Onderborden uit een rest kunstgras.

Geef jullie oude bakvormen een tweede leven.Reacties