Kerst tafelen

Vandaag krijgen jullie geen echte blogpost, want we waren te druk bezig met Kerst vieren ;). Kinderen en kleinkind schoven aan aan onze kersttafel. Voor Wout, mijn kleinkind, was dit zijn eerste Kerst, dus hij kon nog niet echt aanschuiven aan de tafel. Ik had het menu heel relax en goed doenbaar gemaakt, geprobeerd om iets klaar te maken dat iedereen graag lust. Het werd het onderstaande menu.Champagne met koude en warme hapjes
Kingkrab met mango en zoete aardappel
Sorbetje van gluhwein
Kalkoen in al zijn glorie met ovenaardappelen en veel groenten
Panna cotta van kokosmelk met een siroopje van steranijs en kardemon
Voor bij de koffie haalde ik nog enkele kleine gebakjes van bij mijn bakker Sven.

Ik hoop dat jullie ook genoten hebben van jullie Kerst in familiekring of met vrienden. Van ons krijgen jullie nog héél fijne kerstwensen!

Reacties