Keramiek - het resultaat

Sommigen onder jullie zullen in een blogpost in oktober gelezen hebben dat we een avond met Markant hadden waarbij we zelf keramiek maakten (of althans probeerden ;-)). Ik had jullie toen beloofd dat ik ook de afgewerkte stukken zou posten. Wel, hieronder kunnen jullie de foto's bewonderen. Het heeft iets langer op zich laten wachten dan ik dacht, gezien bakken, glazuren en nogmaals bakken toch een iets langere tijd vroeg. 

Dit is dus mijn aanwinst:
* Een schaal in mosselwit.
* Kleine bordjes in mosselwit. Waarbij er 2 tijdens het bakken hun eigen weg zijn gegaan ;-).
* Servetringen

Ik hoor jullie al vragen, mosselwit? Naar het schijnt is dit de enige kleur die geschikt is om voedsel op te serveren. Donkerder kleuren hebben blijkbaar bepaalde pimenten die ongeschikt zijn.

Vinden jullie het leuk? Op de facebook pagina van Markant Oostakker kunnen jullie nog andere foto's bekijken.

Reacties