Gebreide plaid in zilver en goud

Lieve mensen, jullie weten al dat ik gekozen had voor zilver en goud in mijn kerstversiering. Ook de kussens en de plaid wil ik dan graag in die kleuren. Ik had al kussenslopen gevonden in donkergrijs, goud en zilver. Een plaid kon ik echter nergens vinden, tot ik per toeval in de Veritas moest zijn. Daar lag geen plaid, maar wel een bol garen van katoen Hooked (gerecycleerd XL garen) in zilver en goud. Er zat dus niets anders op dan maar zelf mijn eigen plaid te maken. Thuisgekomen ben ik direct beginnen breien. Het werkje vlotte heel vlug, aangezien ik kon werken met naalden nr. 12. Zoals je ziet op de foto's heb ik het ontwerp héél eenvoudig gehouden. Ik had immers maar een weekje tijd om het klaar te spelen! Vinden jullie het geslaagd?

Dit is het resultaat!
In detail: 4 vierkanten in goud en zilver

Reageer gerust indien je vragen hebt over de werkwijze!

Reacties

 1. Heel knap en origineel! beste wensen voor 2016 en nog veel creatief plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor jullie fijne reactie! Mijn dochter vond de wol zodanig mooi dat ze er ondertussen al een muts van gehaakt heeft en nu heeft ze zelfs nog plannen voor een sjaal.

   Verwijderen
 2. Wow Jacqueline, straf dat je dit ook nog tussendoor klaarspeelde! Heel mooi en chic hoor. Laat de winter nu maar komen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Lieve! Wil je dat ik er eentje brei voor jou ook? ;-)

   Verwijderen

Een reactie posten