Champagne met sorbet en rode bessen

Onlangs had ik nog een nieuwjaarsetentje bij mijn schoonouders en ik had beloofd om voor het dessert te zorgen. Want ja, als het dessertje geslaagd is, dan heb ik onmiddellijk een nieuw gerecht dat ik kan posten op de blog ;). Daarvoor moet ik natuurlijk ook aantrekkelijke foto's nemen van de gerechtjes. Bij aankomst begonnen we meteen te zoeken naar een servet waarop ik het dessertglaasje kon presenteren. Een succesvolle zoektocht, al zeg ik het zelf :). 



Glaasje uit de collectie van Rivièra Maison!

Ingrediënten (voor 6 personen):
- 1 bakje citroensorbet
- 1 fles champagne, prosecco of cava
- 1 bakje rode aalbessen, voor de afwerking

Werkwijze:
Schep in elk glas een bol sorbet, overgiet met champagne en werk af met rode aalbessen. Serveer meteen.

Bron: Nest Koken

Reacties