Servetring met knoop

Onlangs vroeg mijn vriendin Lieve mij hoeveel soorten servetringen er in mijn bezit waren.  100 verschillende ? Neen hoor, bijlange niet zoveel. Uit curiositeit ben ik deze op de blog beginnen tellen en er staan ondertussen een 54 tal verschillende te maken servetringen op onze blog. Is al de moeite hé. Voor elk wat wils. Ik had er ook nog verschillende van toen ik mijn winkel had, dus ja ik heb er héél wat in mijn bezit. Deze mooie knopen zijn recuperatie van een regenjas. Ik had ooit een mooie groene regenjas, maar ja lang heb ik deze niet gedragen. Ik was met een knoop blijven haken aan een winkelkar en ja de scheur was niet te overzien. Ik haalde alle knopen eraf gezien ik deze wel mooi vond, maar wist nog niet goed wanneer ik daar iets kon mee aanvangen. Dit is een eenvoudige manier met toch een mooi resultaat.Reacties

  1. Hmmmm, er staan er 54 op deze blog, maar dat is geen rekening gehouden met deze die niet op de blog staan 🤔 dus de 100 wordt benaderd, daar ben ik zeker van. Maar het maakt niet uit, ze zijn allemaal even origineel, mooi, bruikbaar en eenvoudig te maken 👍

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten