Ijzeren zadel servetring

Een van de winkels waar ik graag naar toe ga is Megashop Deschacht in Lochristi. Ze hebben een ongelooflijk assortiment van goederen. De borden van Pascal Naessens kan je er krijgen, de collectie Salt en Pepper, Kitchenaid en Smeg, bakgerief, en alles voor de bouw. Kortom veel te veel om op te noemen. Nu was ik op zoek naar ijzeren zadels, normaal is dit om leidingen tegen een muur te bevestigen, maar ik wou dit gebruiken als ja je kan het al raden, een stoere mannelijke servetring, voor de klussers onder jullie. Ja hoor, ik heb ze gevonden, ik moest mij er bijna voor verongelukken, want ze hingen helemaal bovenaan, maar het is gelukt. Het maken zelf is kinderspel. In combinatie met een nep zinken onderbord is dit een leuk geheel. 

Benodigdheden:

- ijzeren zadels
- koord

Werkwijze:
Knoop met het touw twee ijzeren zadels aan elkaar. Doe dit aan beide zijden. Knip af op de lengte naar keuze. Klaar is je stoere servetring.

Reacties