Kunstgras placemat

Kunstgras kan men meer en meer vinden. Zelf zou ik het geenszins willen in mijn tuin. Niets boven gewoon gras, met of zonder onkruid erin, wat maakt het uit. De natuur is natuur. Het is de mens die hem eigenlijk wel wat naar de knoppen helpt door overdadig bemesten en besproeien. Ik zou mij dus perfect kunnen vinden in 'Mei zonder maaien'. Iemand die ons al lang volgt op onze blog heeft deze ooit eens op een fotootje gezien met een prachtige landelijke tafelsetting. Nu kwam ik op het idee om deze nog eens te posten, maar dan met de uitleg en met een zomerse tafelschikking. Onlangs kocht ik een drietal nieuwe stofjes om tafelnappen uit te stikken, waaronder deze met citroenen. Echt zomers vinden jullie niet?


Benodigdheden:

- stuk kunstgras
- onderbord
- goede schaar of breekmes
 
Werkwijze:
Plaats op de onderkant van het kunstgras een onderbord en markeer de omtrek. Doe dit zoveel keer als je onderborden wilt. Plaats dan je gras op een stevige ondergrond, en werk met het breekmes mooi op de rand van je tekening, of knip ze mooi rond uit. Klaar is je onderbord.

Reacties