Voorjaarstak

In mijn tuin staan enkele prachtige struiken. De styrax japonicus  heeft een prachtige takkenstructuur in de winter. Ooit bracht ik eens papieren bloemetjes met parel mee in het roze, en zo kwam ik op het idee om deze te plakken op deze mooie tak. Een nieuwe d.i.y. was geboren. Persoonlijk vind ik het heel stijlvol, sober maar toch met een zekere klasse. Ondertussen, nog voor het op de blog verschijnt, heb ik al vrienden ge├»nspireerd om het ook te maken. Me happy natuurlijk.

Benodigdheden:
- mooie tak 
- papieren bloemetjes
- lijm
 
Werkwijze:
- Lijm de bloemetjes hier en daar op de tak. Kleef ook enkele bloemetjes aan de achterzijde. Reacties

  1. Deze tak is zo mooi en ik ben Jacqueline nog alle dagen dankbaar omdat ze zelfs in een voor haar niet eenvoudige periode de moeite nam om er ook eentje voor mij te maken. Heel mooi in zijn eenvoud en je krijgt een instant lente-gevoel. Je bent een echte krak!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten