Rustic spring burlap carrots

Ik zag al heel wat worteltjes de revue passeren op Pinterest. Nu heb ik nog een aantal stoffen worteltjes  liggen van de firma Goodwill, maar deze keer wou ik er zelf ook maken. In een box had ik nog oranje jute op rol liggen en nog wat restant groen van deze paasnestjes, en voila, alles was op voorraad, enkel nog de isomo moest ik zien te vinden. Ava bracht de oplossing. Je kan ze gebruiken als tafeldecoratie of verwerken in een krans.

Benodigdheden:
- kleine isomo kegels 
- wat groen
- jute
- krammen
- koord
 
Werkwijze:
Snij de isomo kegeltjes bij tot ze bovenaan wat meer afgeplat zijn. Wikkel nu van de punt ( steek vast met een krammetje) de jute naar boven toe. Ga iets verder dan de kegel. Maak bovenaan een gaatje en steek hierin wat nepgroen vast. Wikkel een jute koordje enkele keren bovenaan en trek dicht en knoop vast.
Succes!Reacties