Old blue vintage etagère

Dit stond al superlang op mijn to-do lijstje. Ik denk dat de meesten onder jullie wel de blauwe bordjes zullen herkennen die ik gebruikte om de etagère te maken. Mijn schoonmama had dezelfde, maar ik heb deze toendertijd niet meegebracht. Jammer, maar helaas. De mijne zijn nu kringloopvondsten. De stukjes ertussen zijn nieuwe, recente aangekochte potjes uit de Carrefour. Soms kom je zomaar iets tegen dat héél goed bij elkaar past. Zelf ben ik super tevreden over het resultaat. Ik maak er waarschijnlijk ook nog wel eens eentje in het vieux roze. 

Benodigdheden: 
- 4 borden of 3 borden en een schaaltje 
- 3 mokken of kopjes 
- alleslijm 

Werkwijze:
Zoek wel borden van verschillende grootte, dat geeft het mooiste resultaat. Vervolgens lijm je alles aan elkaar vast. Klaar is je etagère.

Reacties