'Vis' placemat uit jeans

Deze placemats lagen al een tijdje geknipt in mijn kast klaar om ze met een kepersteek af te werken. Aan de eerste was ik al begonnen, maar dat was het. Tijd tekort.  Tijdens de lockdown in  coronatijd heeft een vriendin ze verder afgewerkt. Ze verveelde zich namelijk schromelijk en wou iets om handen. Ik heb ze dan maar bij haar gedeponeerd en uitleg verschaft en zie maar, alles klaar!  De vissen zijn geknipt uit oude jeans, en afgewerkt met touw. Zelf heb ik als model een onderlegger van Rivièra maison gebruikt, maar jullie kunnen zelf een vis uittekenen op papier en deze dan gebruiken.Benodigdheden:
- lap stof, ik gebruikte oude jeans
- koord 

Werkwijze:
Teken eerst een vis uit op papier. Vervolgens teken je deze uit op de stof. Knip uit. Werk de volledige omtrek af met een touw in kepersteek.

Reacties