Jungle

Totaal onverwacht komt er een Jungle thema op mijn weg, een jungle thema voor kinderen. Ik maakte in het verleden al Afrikaanse onderborden en waxinelichtjes en wilde al héél lang daar eens een toffe tafeldecoratie voor bloggen, maar het kwam er nog niet van. Ik wou deze dan afwerken met Afrikaanse dieren, maar dan in goud  (wel nep hé).  Dus niet echt een thema voor peuters of kleutertjes. Komende zondag wordt ons Toineke 1 jaar en wordt hij ook gedoopt. Mij is gevraagd of ik voor een taart wil zorgen en voor de rest ben ik vrij van dienst. Oei, dat ben ik niet echt gewoon, dus toen ik hoorde dat het thema jungle mocht zijn wilde ik enkele ideeën aanreiken ter decoratie. Dit is voor mij pure ontspanning.
Het mag in dit geval wel kleurrijk zijn. Ik kocht alvast enkele dieren figuurtjes in de speelgoedwinkel in verschillende maten ter decoratie, maar dit zal niet genoeg zijn.
Enkele vierkante vazen, wat gedroogd mos, wat extra groen, enkele keien en diertjes, en meer is niet nodig om toch al een eerste tafelstuk te maken. Vandaag maakten wij ook nog waxinelichtjes en vaasjes voor bloemen met echte groenmaterialen. Jullie krijgen deze bij gelegenheid ook nog eens op de blog. Ondertussen rijpt er al een idee voor de taart. Rara,....



Reacties