Tafeldecoratie eindejaar
Deze avond zijn wij pas terug thuisgekomen van een tweedaagse naar de Veluwe. Reeds voor het zesde jaar op rij vertrekken wij altijd op 28 december met een bevriend koppel voor een lekker uitje. Meestal weet ik zelfs niet waar we heen gaan, het bevriend koppel regelt het verblijf en mijn man is chauffeur van dienst. Het is een culinaire trip waar we eerst wel een bezoekje of een wandeling aanrijgen. Lekker eten en slapen deden we in de Echoput, en vandaag bezochten we het museum Kröller-Müller. Een aanrader.
Wij hopen dat jullie ook hebben genoten van de kerstdagen. Vandaag geen
recept maar een sfeerbeeld van hoe wij de kerst hebben doorgebracht. Dit
jaar wou ik graag een tafel met petrol en blauwtinten, en ja ik
gebruikte toch mijn stammetjes om de tafel te decoreren. Verder deel ik ook nog
graag mijn menu met jullie.
- enkele koude en warme hapjes
- zalm bonbon
- kalkoenfilet met diverse groenten,
rode kool à la Nigella
spruitjes in de oven met balsamico en pecorini
witloof
aardappelpuree met knoflook en parmezaan à la Nigella
- yoghurt ijs met granaatappel
- witte chocolade en pistache bavarois
Oudejaarsavond zijn wij maar met ons tweetjes en op Nieuwjaarsdag willen de kinderen graag een verzorgde brunch. Morgen weet ik dus wat mij te doen staat, snuisteren in kookboeken.
Reacties
Een reactie posten