Romantische kerstkrans

Deze krans lag zonder overdrijven reeds klaar sedert begin november, echter zonder engeltjes. Overal waar ik kwam keek ik uit naar engeltjes, maar nergens kon ik er spotten in de kerstcollecties. Tot deze week maandag. Ik had mijn oude kerstversiering uitgehaald met retro rode ballen en beertjes etc. omdat ik in de hall een echt boompje geplaatst had en dit samen met mijn kleinzoon ging versieren. Een boompje speciaal voor hem. Wat kwam ik toen tegen? Ja, je raad het al, deze retro engeltjes. Ze pasten perfect. Uiteindelijk was de krans klaar. Ik hing hem op in mijn keuken tegen de deur en kan er op deze manier elke dag van genieten terwijl ik aan het koken ben.
Werkwijze:
Wikkel voldoende kant rond een strokrans. Steek vast met krammen. Hier en daar steek je een extra toef kant op de krans. Vervolgens lijm je met het lijmpistool enkele nep bladeren op de krans, alsook enkele mini kerstballen. Kram dan nog wat stukjes parelketting vast. Tenslotte heb ik de engeltjes ook met een krammetje vast op de krans gestoken. Eventueel kan je ze ook lijmen.
Ik bevestigde de krans met duimspijkers vast bovenop de deur en met de rest van het lint maakte ik een strik. Succes.

Reacties