Naam/menuhouder met kastanjes

Dit is een tweede d.i.y. met verse kastanjes. Ik maakte ook deze plaatskaartjes of menu-houdertjes, je kan zelf kiezen. Wanneer je alles combineert met goud en brons dan kan je dit best ook gebruiken voor jullie feesttafel.



 


Ingrediƫnten:
- houten kleine rondjes
- kastanjes
- kralen
- ijzerdraad

Werkwijze:
Gebruik een priem om een gaatje te maken in de kastanjes. Knip een lengte van 25-30 cm af van de draad. Steek de onderste kraal door het ijzerdraad, lijm hem stevig vast en laat liggend drogen. Maak onderaan het ijzerdraad een lus en bevestig met het lijmpistool op het houten rondje. Plak als de staander stevig vast zit drie kastanjes op het hout en de ring. Ik stak er achteraf een weinig mos tussen. Rijg de doorboorde kastanje en de laatste kraal aan het ijzerdraad en maak aan de bovenkant een lus waarin het naamkaartje kan worden geschoven.

Bron: 'Landidee' november 2017.

Reacties