Vogelhuisje op kandelaar

Op 28 maart hebben wij opnieuw een workshop voor Femma. Deze maal vroegen de dames om tafelinspiratie voor Pasen, communies en het voorjaar. Ik ben dus druk in de weer met het uitwerken van enkele nieuwe idee├źn. Voor Pasen wilde ik ook een ietwat naturelle tafel. Daarvoor kocht ik eenvoudige vogelhuisjes in de Action in blank hout. Normaal schilder ik die dan in zachte pasteltinten maar nu wou ik ze iets meer naturel. Ik dacht aan houtbeits. Maar dat was buiten mijn jongste zoon gerekend. Samen met zijn vriendin heeft hij een villaatje gekocht uit de jaren 50 om op te knappen. Dus kijken ze hier heel vaak naar doe het zelf programma's op zondagmorgen. Dobbit, of zoiets geloof ik. Nu waren ze daar hout aan het beitsen en je raad nooit met wat. Met balsamicoazijn!!! Ik had ook nog zo een verstuiver staan (zelfs wat vervallen) en heb die daarvoor gebruikt en ik moet zeggen het resultaat mag er zijn. Ik heb dit wel een 2-tal keer gespoten. Ik heb de vogelhuisjes ook niet op de kandelaars gelijmd. Zo kan je beiden nog apart gebruiken. Ik maakte wel een gaatje onderin het vogelkastje en zo past het perfect op de pin van de kandelaar. 


Reacties