Kleurige vaasjes

Zondag is het babyborrel van mijn kleinzoon Wout. Jullie hebben al enkele foto's zien passeren van babyborrels voor meisjes en dan werken we meestal met pasteltinten. Voor een jongen mag het best wel iets stoerder zijn dachten wij. Als basis nemen we zwart en grijs maar accenten komen er door de kleuren geel, rood, groen en blauw. Nu had ik enkele flesjes van tonic opzij gehouden met het idee dat deze nog wel gebruikt konden worden. Ik knipte enkele ballonnen stuk en trok deze over de flesjes. Ik vind het best een leuk idee. Dit is ook een super idee voor een communiefeestje. Kinderen zijn gek op kleur. Je kan dan de naam of zelfs het menu met zwarte stift op de ballon schrijven. Je kan voor communietafels dan ook nog enkele ballonnen met zand vullen, daar eventueel dan een pipetje instoppen en vervolgens een bloem. Zo heb je nog iets meer variatie! Of ik de tulpen erin laat weet ik nog niet, ik hou nog meer van gerbera's. Jullie mogen zeker enkele foto's van de babyborrel verwachten op onze blog.Reacties