D.I.Y servetringen

Toen ik deze servetringen zag verschijnen op Pinterest was ik onmiddellijk verkocht. Ik vond deze supermooi en wilde deze dan ook zelf maken. Ik zocht achter brede houten ringen welke ik kon spuiten zoals op de foto, maar nergens te vinden. Alle servetringen zijn te smal. Ik moest elders op zoek. Plots dacht ik aan schors op een rol die ik ooit eens had meegebracht. Ik knipte deze in de midden door want was veel te breed. Ik rolde deze over een klein kokertje en lijmde de uiteinden vast. Dan kleef je er langs twee zijden nep asparagus bij. Vervolgens lijm je er het nestje op. Wat vinden jullie ervan? Kunnen ze jullie bekoren? Ik vind ze alvast super geslaagd. Volgende week woensdag zal ik mijn paastafel dekken zoals ik ze in gedachten heb en ze dan nog met jullie delen, zo krijgen jullie een totaal beeld van hoe ik het voor dit jaar in gedachten had.


Reacties