Hyacinten

Eenmaal de kerstversiering het huis uit, haal ik alvast enkele voorjaarsbloeiers in huis. Het mag gerust nog winteren, maar enkele hyacinten in huis en je voelt reeds dat alles begint te herleven. Het voorjaar zal niet lang meer op zich laten wachten. In februari neemt 'De Tafelfee' deel aan de beurs van markant die doorgaat op donderdag 9 februari in de Brielpoort in Deinze. Het evenement is 'Markant4You' gedoopt. Het wordt een belevenisbeurs, om te proeven, te genieten, ideeën op te doen... Mijn dochter en ik zullen er een standje bemannen om onze blog wat meer in de kijker te plaatsen. We moeten nog eventjes brainstormen over hoe we het juist zullen aanpakken. Waar we ook alvast gaan voor zorgen is de aankleding van de tafels met een bloemetje. Wat denken jullie van deze voorjaarsklassieker? De glaasjes kreeg ik nog vorige week van een familielid van mijn dochter samen met crèmepotjes in geel en blauw. En laat dit nu net de kleuren zijn die perfect zullen passen bij de babyborrel van mijn kleinzoon. Ik hou jullie op de hoogte.


Reacties