Guirlande in Lego kleuren

Wij zijn volop bezig met ideeën te sprokkelen voor een nieuwe workshop tafeldecoratie in de maand maart.  Ditmaal zullen we tafelideeën aanreiken voor Pasen en de communiefeesten. Eén ervan wil ik met felle kleurtjes voor de kinderen. Ik ben er nog niet volledig uit of dit dan met legoblokken zal zijn of met kleurpotloden. Bovendien passen deze kleuren volop in de uitwerking voor de babyborrel voor mijn kleinzoon Wout. Stoere jongenskleuren! :) Deze guirlande maakte ik alvast deze week en kan ik mogelijks gebruiken aan de muur boven de desserttafel. Ondertussen heb ik ook mijn zoon al aan het werk gezet omdat ik i.p.v. schotels en taartschalen houten kubussen wil. 
Werkwijze:
Draai wol rond een rond of ovaal voorwerp. Ik gebruikte 15 toeren. Nadien haal je alles er voorzichtig af. Bovenaan bind je een draadje vast. Onderaan knip je de wolstreng door. Nadien maak je op ongeveer 4 cm terug een koordje vast. Achteraf knipte ik ook elke wolstreng op gelijke hoogte af.

Reacties