donderdag 7 april 2016

D.I.Y taartschalen

Op 21 mei ek. vindt weer de barbecue plaats van TO-racingteam. Mijn jongste zoon is ook lid, niet om als motard op circuit te rijden, maar wel als mechanicien. Om geld in het laatje te krijgen voor hun inschrijving in de low budgetcup organiseren zij dus jaarlijks een barbecue. Mijn dochter en ik verzorgen al drie jaar het dessertbuffet. Ook dit jaar zijn we terug van de partij. Als je weet dat ze een gemiddelde hebben van een 200 mensen die komen eten, dan weet je dat we voor een 600 dessertjes moeten zorgen. Hun kleuren zijn zwart en oranje. Twee jaar geleden maakte ik een dienplateau met een motorrijder erop. Dit jaar wil ik ook wat taartschaaltjes in die kleuren.
Hieronder zien jullie het resultaat. Misschien ook een ideetje voor jullie zelf voor een doopfeestje of communiefeestje wanneer jullie taartschalen tekort komt. We zijn nog volop aan het nadenken over welke dessertglaasjes of gebakjes we zullen maken. Ook deze zullen we posten.

Dit is het resultaat.
Goedkope kandelaars en houten schijven op mijn werkplekje
Wat zwarte krijtverf en een restje oranje verf.
Een dienplateau in hun kleuren!

Mochten jullie foto's willen zien van de barbecue en de desserttafel van vorige jaren, dan kan je altijd eens naar hun facebookpagina surfen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...