Monstera servetringen

De monstera plant is momenteel meer dan hip. Overal komt men deze tegen. Als tafelnap, kussensloop, runners, kortom overal. Ik wou dus ook heel graag servetringen maken met monstera. Op pinterest kwam ik niet verder dan een site die ze verkoopt, maar ik wou ze zelf maken. Soms kan ik echt wel wat koppig zijn. Ik vond pakjes met nep monstera in de Action, ik had ook nog gordijnringen in donker bruin liggen en mijn ideetje begon vorm te krijgen. Je hebt wel een lijmpistool nodig, met pattex lukte het niet.

 


 
 
Benodigdheden:
- nep monstera blaadjes
- gordijnringen
- lijmpistool
- groen bloemistentape

Werkwijze:
Doe over ongeveer een vier centimeter bloemistentape rond de gordijnring. Doe hier met het lijmpistool enkele druppels lijm op. Druk het monsterablad goed aan tegen de lijm, blijf eventjes goed doordrukken.
Klaar is je servetring.

Reacties